FORMECO: Centrul de producţie

Centre de vânzări şi asistenţă:

 

Profilul intreprinderii

 
FORMECO proiectare, producţie, asistenţă tehnică şi la distanţă de :
 
Activitatea initiată în 1977- se desfasoară actualmente în puncte de lucru situate  în Italia la Noventa Padovana (4000 de m2 acoperiti dintr-o suprafată de 10000). Peste 35.000 de instalatii răspândite în toata lumea fac ca intreprinderea noastră sa fie leader în sector.

Produsele FORMECO sunt realizate dupa norme de sigurantă internationale certificate de laboratoare autorizate , si sunt caracterizate de un înalt grad de calitate ,criterii indispensabile pentru a satisface cerintele fiecărui client din orice sector de activitate.

Toate instalatiile FORMECO sunt testate si verificate în regim de lucru înainte de expedierea lor. Manualele de uz detaliate elaborate după cerintele UE si certificatele de conformitate anexate sunt furnizate odată cu instalatia ,pentru a întelege usor si rapid modul de  punere în folosintă. Structura productivă FORMECO dispune de :

 

l un centru modern de proiectare , cercetare si dezvoltare 

l un laborator utilat cu aparatura necesară pentru analize chimice

l   o serie complectă de instalatii destinate testelor industriale.

FORMECO oferă solutii profesionale si complecte în ceea ce priveste recuperarea si reutilizarea rezidurilor obtinute în urma  procesului productiv.