FORMECO: Produktiesite

 

 

 

Verkoop- en onderhoudspunten in Nederland:

 

Company Profile

FORMECO ontwerp, bouw, onderhoud en tele-assistentie van :

FORMECO produceert sinds 1977 recycling-units voor oplosmiddelen, waterverdampers in haar productie-faciliteit in Noord-ItaliŽ; inmiddels zijn meer dan 35.000 machines over de gehele wereld geÔnstalleerd waardoor Formeco marktleider in deze sector is.

Kenmerk van alle FORMECO units is de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Elke FORMECO machine wordt getest en afgeregeld in de fabriek om de klant een goede en probleemloze werking te garanderen.

FORMECO onderzoekt het probleem van de klant en simuleert indien nodig het recycling-proces met pilot units. Indien de gewenste machine niet aanwezig is in de standaardproductie bouwt FORMECO klant-specifieke machines.

FORMECO beslaat tevens :
•  een chemisch laboratorium voor analyses
•  een R. & D. technische afdeling
•  een complete serie pilot units voor industriŽle tests.

FORMECO levert : elke machine met een CE-verklaring en gedetaileerde handleiding in de taal van de klant en uiteraard een komplete garantie.

Formeco biedt : assistentie en een technische hulpdienst over de gehele wereld; een telephonische hulpdienst met geschoolde technici die uw taal spreken.

FORMECO  produceert een complete lijn voor het behandelen van zowel oplosmiddelen als water en anorganische zuren en biedt daarmee een totaaloplossing voor het opwerken en verwerken van vloeibare afvalstromen.